Дървени играчки – продължение

6. Craft Контейнери

Обичам като предварително направени дейност и занаятчийски кофи, че мога да извадя и правим с децата. Аз бях хроникиране много от нашите фаворити в този борд Pinterest. Ние също имаме една дървена маса статив за рисуване и живопис.

7. музикални инструменти

Този човек не е за финт на сърцето. Сериозно. Ако имате повече от едно дете, музикални инструменти може бързо да се превърне една стая на друго тихи деца в една рок банда, която съперничи на претъпкан стадион в нивата на звука. Инструментите са, обаче, наистина забавно за децата. Ние имаме тези прости дървени инструменти и децата обичат да създават свои собствени песни с тях.

8. Dolls & Dollhouse

Аз загубих моето последно оставащия развъждане по-рано тази година, но един от моите спомени повечето любители детството се играе в продължение на часове с куклена къща тя и дядо ми направи, когато бях млад. Вместо на пластмасови кукли с фалшиви лица, имах пет стаи на дървена кукла мебели и малко дървено семейство с прежда за коса. Аз обновен че куклена къща, пренаредени мебели, изработени миниатюрни книги за тях и ги взе на почивки в задния двор. Моите деца не могат всички помнят баба ми, но аз имам един чесало на куклена къща, за да предадат на тях един ден и няколко чудесни спомени за споделяне.

9. Bow & Arrow и Прашки

Такива са детството нещата се правят на. Тези резбовани дървени прашки са любимо с моите момчета и те обичат стрелба дървен лък и стрели на дърветата в задния двор.