Основни Дървени Природни играчки – една майка разказва

Разбира се, някои пъти през годината, открит играта не е възможно, така че ние имаме една колекция от естествени закрити детски играчки, както добре. Аз не съм напълно премахнал всички пластмасови играчки все още, но ние сме най-вече прехвърлен към играчки, които са от дърво, метал или други естествени материали. Това са фаворити в нашата къща:

1. Основни Дървени Природни играчки

До момента любимите ми играчки, особено за малките. Обичам намери ръчно изработени дървени играчки в земеделските пазари или на Etsy. Моите момчета особено обичат ръчно изработени дървени мечове, щитове и ножове от Frost Lane на Etsy.

Обичам НАВА маркови играчки за бебета и малки деца, и те са направени с европейските стандарти, които са по-строги от американските стандарти за безопасност и избягване на химикали. Тези природни Монтесори вдъхновен бебешки начални играчки също са голям хит с моите бебета.

2. Blocks

Аз съм голям фен на играчки, които насърчават творческата игра. Лего са един от малкото пластмасови играчки, които имаме, и да направя изключение, тъй като насърчават часа въображение игра. За малки деца, обикновени дървени блокчета са голямо нещо да имате под ръка. Ние все още имаме някои блокове, че баща на съпруга ми, направени за него, когато той е бил млад, и аз също имам тези всички естествени безоловни блокове.

4. обличане

Ние имаме широка гама от игра коприни, че децата използват за обличане и въображение игра, както и много домашно костюми. Аз открих, че те насърчават часа на творческа игра в нашия дом. Мелиса и Дъг също прави голям линия на обличане костюми.

5. Дървени Влаковете

Огромен фаворит в нашата къща. Аз открих някои големи дървени влакове и песни на Craigslist и в двор продажби и ние също имаме този набор.